ÅPNINGSTIDER DESEMBER

Mandag – Lørdag: 18.00 – 00.30
(Kjøkkenet stenger kl. 22.00)
Lørdagslunsj kl. 13.00 – 15.00

JULEMENY

Fom. Tirsdag 16. november

Gravet dåhjort, trøffel peccorino, gresskar, pistasj, hjemmelaget flatbrød

(melk, nøtter, sulfitt, hvete, spelt, gluten)

Suppe på jordskokker fra Brimse gård, kamskjell, savoy kål, urte olje

(melk, bløtdyr, sulfitt)

Sotet torsk, erter, rødbeter, hasselnøtter fra Piemonte, blåbær

(melk, løk, nøtter, sulfitt)

Confitert svineribbe, sprø svor, epler fra Nyhus gård, rosenkål, rødkål

(laktose, løk, sulfitt)

Norske multer, Valhrona sjokolade, mandler, karamell, tinved bær

(laktose, nøtter, gluten, hvete)

5 retter 655,-  Vinpakke: 595,-