TASTING MENY

( Menyen vår endres etter sesongens råvarer)

 

Matjesild, nypotet, beter, kapers, rugbrød

*

Hummersuppe med kamskjell, blåskjell, fennikel, gulrot

*

Dagens fangst, beter, gulrot, rabarbra berre blanc

*

Lam fra Hardanger servert med  sopp, erter, sellerirot, Szechuan saus

*

Mascarponene, hasselnøtter fra Piemonte, plommer, Røros rømme

 

Meny 725,-

Drikkepakke 655,-

 

 

HVORDAN SMAKER ROGALAND AKKURAT NÅ?

For å besvare dette spørsmålet, må en restaurant gjøre mer enn å inkludere en og annen lokal råvare i menyen sin. Her på Matkontoret gjør vi mye mer og ønsker deg velkommen innom til en god matopplevelse.

**

 

3 RETTERS MENY

 

Hummersuppe med kamskjell, blåskjell, fennikel, gulrot

**

Dagens fangst, beter, gulrot, rabarbra berre blanc

( VALG MELLOM KJØTT OG FISK)

Ytrefilet av okse fra TT Meat,  sopp, erter, Szechuan saus

**

Mascarponene, hasselnøtter fra Piemonte, plommer, Røros rømme

 

Meny 625,-

Drikkepakke 425,-

 

ÅPNINGSTIDER

Tirsdag – Lørdag: 18.00 – 00.30
(Kjøkkenet er åpen til kl. 22.00)