ÅPNINGSTIDER

Tirsdag – Lørdag: 18.00 – 00.30
(Kjøkkenet er åpen til kl. 22.00)

MENY

( ENDRINGER KAN FOREKOMME )

 

Tomater fra Rennesøy, tomat majo, ricotta & Rød Ku

*

Hummersuppe med kamskjell, blåskjell, fennikel, gulrot

*

Dagens fangst, aspargespure, reddik,  eple buerre blanc

*

Andebryst, gulrot, selleripure, pommes anna, plommesaus

*

Rabarbra fra Brimse gård, sjokolade, jordbærsorbet

 

Meny 695,-

Drikkepakke 595,-

HVORDAN SMAKER ROGALAND AKKURAT NÅ?

For å besvare dette spørsmålet, må en restaurant gjøre mer enn å inkludere en og annen lokal råvare i menyen sin. Her på Matkontoret gjør vi mye mer og ønsker deg velkommen innom til en god matopplevelse.

A la carte

( ENDRINGER KAN FOREKOMME )

Dagens fangst, aspargespure, reddik,  eple buerre blanc

Kr 355,-

Entrecote fra TT Meat, jorskokk, kålskudd & bernaise

Kr 395,-

Pavlova med mango curd, krystallisert hvit sjokolade, tindved sorbet

Kr 129,-

 

Ostefat med 3 oster, noe søtt & sprøtt

Kr 170,-