ÅPNINGSTIDER

Tirsdag – Lørdag: 18.00 – 00.30
(Kjøkkenet er åpen til kl. 22.00)

MENY

( endringer kan forekomme )

 

Matjesild, nypotet, beter, kapers, rugbrød

*

Hummersuppe med kamskjell, blåskjell, fennikel, gulrot

*

Dagens fangst, beter, gulrot, rabarbra berre blanc

*

Ytrefilet TT Meat, sopp, erter, Szechuan saus

*

Mille Fueille, Mjødurt krem, mørk sjokolade, norske bær & sorbet

 

Meny 725,-

Drikkepakke 655,-

 

 

HVORDAN SMAKER ROGALAND AKKURAT NÅ?

For å besvare dette spørsmålet, må en restaurant gjøre mer enn å inkludere en og annen lokal råvare i menyen sin. Her på Matkontoret gjør vi mye mer og ønsker deg velkommen innom til en god matopplevelse.

A la carte

( endringer kan forekomme )

Matjesild, nypotet, beter, kapers, rugbrød

155,-

Hummersuppe med kamskjell, blåskjell, fennikel, gulrot

180,-

Dagens fangst, beter, gulrot, rabarbra berre blanc

Kr 355,-

Ytrefilet TT Meat, sopp, erter, Szechuan saus

Kr 395,-

Mille Fueille, Mjødurt krem, mørk sjokolade, norske bær & sorbet

Kr 135,-

Ostefat med 3 oster, noe søtt & sprøtt

Kr 170,-