HVORDAN SMAKER ROGALAND AKKURAT NÅ?
For å besvare dette spørsmålet, må en restaurant gjøre mer enn å inkludere en og annen lokal råvare i menyen sin. Her på Matkontoret gjør vi mye mer og ønsker deg velkommen innom til en god matopplevelse.
( Menyen vår endres etter sesongens råvarer)
Matjesild, nypotet, beter, kapers, rugbrød
*
Hummersuppe med kamskjell, blåskjell, fennikel, gulrot
*
Dagens fangst, beter, gulrot, rabarbra berre blanc
*
Lam fra Hardanger servert med sopp, erter, sellerirot, Szechuan saus
*
Mascarponene, hasselnøtter fra Piemonte, plommer, Røros rømme
Meny 725,-
Drikkepakke 655,-
For å besvare dette spørsmålet, må en restaurant gjøre mer enn å inkludere en og annen lokal råvare i menyen sin. Her på Matkontoret gjør vi mye mer og ønsker deg velkommen innom til en god matopplevelse.
Hummersuppe med kamskjell, blåskjell, fennikel, gulrot
**
Dagens fangst, beter, gulrot, rabarbra berre blanc
( VALG MELLOM KJØTT OG FISK)
Ytrefilet av okse fra TT Meat, sopp, erter, Szechuan saus
**
Mascarponene, hasselnøtter fra Piemonte, plommer, Røros rømme
Meny 625,-
Drikkepakke 425,-
Tirsdag – Lørdag: 18.00 – 00.30
(Kjøkkenet er åpen til kl. 22.00)