ÅPNINGSTIDER

Tirsdag – Lørdag: 18.00 – 00.30
(Kjøkkenet er åpen til kl. 22.00)

MENY

( ENDRINGER VIL FOREKOMME DENNE UKEN)

 

Tomater fra Rennesøy, tomat majo, ricotta & Rød Ku

*

Hvit asparges, Egg 63°, spekeskinke, ramsløk  pesto,

*

Dagens fangst, linser, pastinakkpurè & nøttesmørsaus

*

Svin fra Håbakken, gulrot, Amalfi sitron & sitronsaus

*

Pavlova, rabarbra fra Brimse gård, jordbær, sjokolade

 

Meny 655,-

Drikkepakke 595,-

HVORDAN SMAKER ROGALAND AKKURAT NÅ?

For å besvare dette spørsmålet, må en restaurant gjøre mer enn å inkludere en og annen lokal råvare i menyen sin. Her på Matkontoret gjør vi mye mer og ønsker deg velkommen innom til en god matopplevelse.

A la carte

( ENDRINGER VIL FOREKOMME DENNE UKEN)

Dagens fangst, linser, pastinakkpurè & nøttesmørsaus

Kr 355,-

Entrecoté fra TT Meat, jorskokk, kålskudd & bernaise

Kr 395,-

Sitronterte, marengs, Amalfi sitron & sjokolade sorbet

Kr 125,-

 

Ostefat med 3 oster, noe søtt & sprøtt

Kr 170,-