MENY

Matkontorets meny forandrer seg etter sesongens råvarer og baserer seg på det som er best i regionen vår akkurat nå.
Rettene er smaksrike og raffinerte og prisen satt slik at du skal kunne ha mulighet til å prøve så mye som mulig.

Vinkartet vårt har mer enn 1000 titler. Betjeningen vår vet å finne den riktige vinen til hver rett.

    Laksetartar, jorskokk, kapers, hjemmelaget flatbrød

    140,-

    (egg, sulfitt, melk, gluten, løk, lupin, hvete)

    Posjert egg, gyda potet, kylling buljong, brokkolini

    140,-

    (sulfitt, egg,sopp)

    Gresskar risotto, syltet gresskar, parmesan chips

    140,-

    (sulfitt, løk, melk)

    Purreløksuppe, brønnkarse, bakt torsk

    140,-/295,-

    (løk, sulfitt, sitrus, melk)

    Ytrefilet av hjort, pastinakk, rødkål, aubergine, hvitløkspurè, bjørnebærsaus

    140,- 295,-

    (melk, løk, sulfit, selleri)

    Terte, epler, sjokolade, bringebær, hasselnøtt, pasjonsfruktis

    140,-

    (nøtter, melk, egg, sitrus, gluten)

    Utvalgte modne oster fra Matkompaniet

    140,-

    (melk, gluten, sitrus)

    5 retter 595,-

    7 retter 695,-

    Boeuf & Bordeaux + Vinpakke

    995,-

    Purreløksuppe, brønnkarse, bakt torsk

    (løk, sulfitt, sitrus, melk, fisk)

    Ytrefilet av okse, sellerirotpure, gulrot, grønnkål, potetfondant, sherrysaus

    (selleri, gulrot, sulfitt)

    Plommer, epler, vannbakkels, vaniljekrem, karamell, hasselnøttis

    (nøtter, melk, egg, sitrus, gluten)