MENY

Matkontorets meny forandrer seg etter sesongens råvarer og baserer seg på det som er best i regionen vår akkurat nå.
Rettene er smaksrike og raffinerte og prisen satt slik at du skal kunne ha mulighet til å prøve så mye som mulig.

Vinkartet vårt har mer enn 1000 titler. Betjeningen vår vet å finne den riktige vinen til hver rett.

    Tataki av indrefilet, sesam majo, sprø løk, løkkompott, røkte beter

    140,-

    (egg, sulfitt, sitrus, melk, gluten).

    Gulrot bonanza, grønnkål, pepperrot, serranochips

    140,-

    (løk, sulfitt, sitrus, nøtter, melk)

    Blåskjellsuppe, kamskjell dariole, salsa verde, kapers, fennikel

    140,-

    (løk, sulfitt, sitrus, melk, egg, skalldyr)

    Cappeletti med strandkrabbe, torsk

    140,-/295,-

    (sulfitt, erter, egg, gluten, løk)

    Lam fra Hardanger, blomkål, radicchio, feve bønner, sherry saus

    140,- 295,-

    (melk, løk, sulfit, nøtter, sitrus)

    Plommer, epler, vannbakkels, vaniljekrem, karamell, hasselnøttas

    140,-

    (nøtter, melk, egg, sitrus, gluten)

    Utvalgte modne oster fra Matkompaniet

    140,-

    (melk, gluten, sitrus)

    5 retter 595,-

    7 retter 695,-

    Boeuf & Bordeaux + Vinpakke

    995,-

    Blåskjellsuppe, kamskjell dariole, salsa verde, kapers

    (løk, sulfitt, sitrus, melk, egg, skalldyr)

    Ytrefilet av okse, sellerirotpure, gulrot, grønnkål, potetfondant, sherrysaus

    (selleri, gulrot, sulfitt)

    Plommer, epler, vannbakkels, vaniljekrem, karamell, hasselnøttis

    (nøtter, melk, egg, sitrus, gluten)