Sommerens meny

Matkontorets meny forandrer seg hele tiden og baserer seg på det som er best i regionen vår akkurat nå.
Rettene er smaksrike og raffinerte og prisen satt slik at du skal kunne ha mulighet til å prøve så mye som mulig.

Vinkartet vårt har flere enn 1000 titler. Betjeningen vår vet å finne den riktige vinen til hver rett.

    Ceviche av Sterling Kveite fra ryfylke, tomater fra Finnøy, chilli, lime, gresskarfrø

    125,-

    (sulfitt, fisk, løk)

    Bakt fennikel, grønnkål, pepperrot

    125,-

    (sulfitt, sitrus, egg, melk, nøtter)

    Hjemmelaget pasta med blåskjell, mynte, eple

    125,-

    (egg, mel, melk, skalldyr, sulfitt)

    Zuccini, kamskjell, reddik, ponzu

    125,-

    (bløtdyr,sirtus, egg, melk)

    Lam fra Hardanger, blomkål, radicchio, feve bønner, sherry saus

    125,-

    (melk, løk, sulfit, nøtter)

    Mangomousse, hvit Italiensk fersken, hylleblomst fra Sandes

    125,-

    (nøtter, melk, egg, sitrus)

    Utvalgte modne oster fra Matkompaniet

    125,-

    Menyspesial

    Dry age entrecote, tomat, potet, gremulata

    395,-

    (sulfitt, løk, selleri)