MENYKONSEPT

Matkontorets meny forandrer seg hele tiden og baserer seg på det som er best i regionen vår akkurat nå. Rettene er små og raffinerte, og hver rett koster 125 kroner, slik at du skal ha både råd og lyst til å smake på så mye som mulig.

Vinkartet vårt har flere enn 1000 titler. Betjeningen vår vet å finne den riktige vinen til hver rett.

Meny

  • Kremet soppsuppe, gris fra Håbakken gård, sopp, sprø svor, grønnkål

    Kr.125
    (melk,løk,sulfitt)
  • Pappardelle pasta, blåskjell, skreitunge, fennikel, blåskjellskum, tomat

    Kr.125
    (melk,egg,løk,skalldyr,sulfitt,gluten.)
  • Bresert purreløk og sellerirot, cashewnøtter, butare.

    Kr.125
    (løk,melk,nøtter,soya,gluten.)
  • Farsert skrei. spinat, brokkoli, røbet, pistasj

    Kr.125
    (fisk,egg,melk,løk,nøtter,sulfitt,sitrus, gluten.)
  • Braiserte okse, sprøstekt kalvetunget, potet, gulrot, sølvløk.

    Kr.125
    (løk,sulfitt,melk,sennep.)
  • Utvalgte modne oster fra Matkompaniet

    Kr.125
  • Hylleblomst, fersken, biscoitti, pære, stikkelsbær.

    Kr.125
    (nøtter,sitrus,melk,fluten)
  • Mørk sjokolade fra Valhrona, banan, toffee, vaniljerom, kirsebær

    Kr.125
    (melk,egg,gluten)
  • Alle retter koster kr. 125,- Prøv én eller hvor ikke alle sammen.