MENYKONSEPT

Matkontorets meny forandrer seg hele tiden og baserer seg på det som er best i regionen vår akkurat nå. Rettene er små og raffinerte, og hver rett koster 125 kroner, slik at du skal ha både råd og lyst til å smake på så mye som mulig.

Vinkartet vårt har flere enn 1000 titler. Betjeningen vår vet å finne den riktige vinen til hver rett.

Meny

  • Hvite asparges fra Tyskland, syltet ramsløk, purreløk, ørretrogn, lardo

    Kr.125
    (Løk, fisk)
  • Byggryns lefse, blekksprut, sitrus, nordisk salsa, svinesvor på skogsgris fra Håbakken

    Kr.125
    (Bløtdyr, gluten, egg, løk)
  • Sprø potetkake, jordskokk fra Kampen, eple, hasselnøtter fra Piemonte

    Kr.125
    (Løk,nøtter,melk, sitrus.)
  • Lysing, risotto, erter, ramsløk fra Vaulen, beter

    Kr.125
    (Fisk, løk, melk, selleri, sitrus, sulfitt.)
  • And fra Vestfold, appelsin, ingefær, løk , nykål, hvitløk

    Kr.125
    (Løk, selleri, sitrus, fjørkre, gluten.)
  • Rabarbra terte ,hvit sjokolade fra Valhrona, lakris

    Kr.125
    (Gluten, melk, egg, sitrus.)
  • Utvalgte modne oster fra Matkompaniet

    Kr.125
  • Alle retter koster kr. 125,- Prøv én eller hvor ikke alle sammen.

  • Menyspesial – Dry age entrecote, tomat, potet, gremulata kr. 395

    Kr.395
    (Sulfitt, løk, selleri)