Sommerens meny

Matkontorets meny forandrer seg hele tiden og baserer seg på det som er best i regionen vår akkurat nå.
Rettene er smaksrike og raffinerte, og hver rett koster 125 kroner, slik at du skal ha både råd og lyst til å smake på
så mye som mulig.

Vinkartet vårt har flere enn 1000 titler. Betjeningen vår vet å finne den riktige vinen til hver rett.

    Hvite asparges fra Tyskland, syltet ramsløk, purreløk, ørretrogn, lardo

    125,-

    (Løk, Fisk)

    Byggryns lefse, blekksprut, sitrus, nordisk salsa, svinesvor på skogskris fra Håbakken

    125,-

    (Bløtdyr, gluten, egg, løk)

    Sopp fra Gausel, jordskokk fra Bjergsted, Nesler fra Brimse

    125,-

    (Løk, sulfitt, sitrus, melk)

    Lysing, risotto, erter, ramsløk fra Vaulen, beter

    125,-

    (Fisk, løk, melk, selleri, sitrus, sulfitt.)

    And fra Vestfold, appelsin, ingefær, løk, nykål, hvitløk

    125,-

    (Løk, selleri, sitrus, fjørkre, gluten.)

    Rabarbra fra Kampen, Tahiti vanilje, jordbær, hasselnøtter fra Piemonte

    125,-

    (Nøtter, melk, egg, sitrus)

    Utvalgte modne oster fra Matkompaniet

    125,-

    Menyspesial

    Dry age entrecote, tomat, potet, gremulata

    395,-

    (Sulfitt, løk, selleri)