Se for deg at du vil fortelle historien om et sted og en årstid fra et restaurantkjøkken. Og se for deg at det stedet er Rogaland, Norges matfylke. Da har du en stor oppgave foran deg.
Her på Matkontoret fant vi fort ut at det kun lar seg gjøre hvis vi hele tiden følger med på hva de små produsentene rundt oss har på gang. Hva som blomstrer på Brimse, hva som svømmer utenfor Kvitsøy, hva som beiter på Bru. Vi fant også fort ut at svære hovedretter aldri kan gi gjestene våre et komplett bilde av det regionen vår har å by på.
Derfor serverer Matkontoret små, raffinerte retter som til sammen gir deg smaken av akkurat her, akkurat nå. Akkompagnert av et vinkart som vil ta pusten fra deg.
TEAMET

Cato Ødemark
Cato Ødemark har vært brennende opptatt av god mat og drikke i hele sitt voksne liv.
Han gjennomførte læretiden sin på Michelin-restauranten Le Canard i Oslo, og har senere vært souschef på NB Sørensen på 2000-tallet, kjøkkensjef på Jans Mat og Vinhus, og Hovmester på Spiseriet. I tillegg har han eid og drevet Restaurant Nero.

HENRIK SIVERSSON
Henrik Siversson har jobbet med matlaging i nærmere to tiår. Gjennom sitt arbeid ved blant annet Vega Havhotell og Restaurant Nero rendyrket han interessen sin for samarbeid med lokale småprodusenter. Det engasjementet har han nå tatt med seg til Matkontoret.
"Nå skal gjengen få utfolde seg kreativt med en meny som skifter med sesongene og med alle de lokale produsentene de stadig stifter bekjentskap med". Henrik Siversson
Bestill bord
Her kan du enkelt bestille bord online til Matkontoret inne.
Vi gleder oss til å ta deg med på en spennende smaksreise.