Om oss

Smaken av her og nå

Se for deg at du vil fortelle historien om et sted og en årstid fra et restaurantkjøkken. Og se for deg at det stedet er Rogaland, Norges matfylke. Da har du en stor oppgave foran deg.

Her på Matkontoret fant vi fort ut at det kun lar seg gjøre hvis vi hele tiden følger med på hva de små produsentene rundt oss har på gang. Hva som blomstrer på Brimse, hva som svømmer utenfor Kvitsøy, hva som beiter på Bru. Vi fant også fort ut at svære hovedretter aldri kan gi gjestene våre et komplett bilde av det regionen vår har å by på.

Derfor serverer Matkontoret små, raffinerte retter som til sammen gir deg smaken av akkurat her, akkurat nå. Akkompagnert av et vinkart som vil ta pusten fra deg.

Teamet

Cato Ødemark

Daglig leder

Cato Ødemark

Cato Ødemark har vært brennende opptatt av god mat og drikke i hele sitt voksne liv.

Han gjennomførte læretiden sin på Michelin-restauranten Le Canard i Oslo, og har senere vært souschef på NB Sørensen på 2000-tallet, kjøkkensjef på Jans Mat og Vinhus, og Hovmester på Spiseriet. I tillegg har han eid og drevet Restaurant Nero.

"Målet mitt for MATKONTORET er å bli blant de beste i Stavanger på matopplevelse, og den reisen starter med en kombinasjon av smilende, kapable ansatte og gode norske råvarer". Cato Ødemark

Henrik Siversson

Ass. daglig leder

Henrik Siversson

Henrik Siversson har jobbet med matlaging i nærmere to tiår.

Gjennom sitt arbeid ved blant annet Vega Havhotell og Restaurant Nero rendyrket han interessen sin for samarbeid med lokale småprodusenter. Det engasjementet har han nå tatt med seg til MATKONTORET.

"Nå skal gjengen få utfolde seg kreativt med en meny som skifter med sesongene og med alle de lokale produsentene de stadig stifter bekjentskap med". Henrik Siversson

Alexsander Geiro

Kjøkkensjef og Food Manager

Alexsander Geiro

Alexander Geiro tok sin læretid på Bølgen & Moi i Høvikodden og Briskeby i Oslo.

Etter dette har han jobbet Hall Toll, Café de France, Restaurant Nero og Garcia i Stavanger. Alexander har vært brennende opptatt av mat helt siden han rakk opp til brødskuffen.

"Min matfilosofi er at god mat krever tålmodighet og kjærlighet fra både de som lager den, og de som spiser den. Alexander Geiro

Bestill bord

Vi gleder oss til å ta deg med på en spennende smaksreise.