SMAKEN AV HER OG NÅ.

Se for deg at du vil fortelle historien om et sted og en årstid fra et restaurantkjøkken. Og se for deg at det stedet er Rogaland, Norges matfylke. Da har du en stor oppgave foran deg.

Her på Matkontoret fant vi fort ut at det kun lar seg gjøre hvis vi hele tiden følger med på hva de små produsentene rundt oss har på gang. Hva som blomstrer på Brimse, hva som svømmer utenfor Kvitsøy, hva som beiter på Bru. Vi fant også fort ut at svære hovedretter aldri kan gi gjestene våre et komplett bilde av det regionen vår har å by på.

Derfor serverer Matkontoret små, raffinerte retter som til sammen gir deg smaken av akkurat her, akkurat nå. Akkompagnert av et vinkart som vil ta pusten fra deg.

TEAMET

Bestill bord

Her kan du enkelt bestille bord online til Matkontoret inne.
Vi gleder oss til å ta deg med på en spennende smaksreise.