Smitteverntiltak

Om smittevern

Det er trygt å komme på restaurantbesøk til Matkontoret!

Vi har gjennomført omfattende tiltak og sørget for at alle våre medarbeidere har fått god opplæring i smittevern slik at du skal få en trygg og fin opplevelse hos oss.
Vi ber dere også om å registrere dere på vår smittesporings app SAFESPOT ved ankomst.

Våre lokaler
- Det er en meters avstand mellom alle sittegrupper, samt en meters avstand mellom gjester, fremt at dere ikke kommer fra samme husstand.
- Vi har 2 AntiBac-stasjoner på huset; en ved inngangspartiet, en utenfor toaletten.
- Ved kødannelser, enten ved toaletter eller ved inngang/utgang ber vi om at dere holder en meters avstand.
- Våre toaletter blir renholdt regelmessig gjennom dagen, og vi rengjør også dørhåndtak og andre kontaktpunkter regelmessig.
- Alle bord og stoler blir rengjort og vasket med såpe mellom hver servering.
- Desinfiser hendene ved ankomst og vask hendene jevnlig.
- Hold en meters avstand til andre gjester mens dere er i vårt lokale.

Se meny

Smaken av her og nå

Se for deg at du vil fortelle historien om et sted og en årstid fra et restaurantkjøkken. Og se for deg at det stedet er Rogaland, Norges matfylke. Da har du en stor oppgave foran deg.

Her på Matkontoret fant vi fort ut at det kun lar seg gjøre hvis vi hele tiden følger med på hva de små produsentene rundt oss har på gang. Hva som blomstrer på Brimse, hva som svømmer utenfor Kvitsøy, hva som beiter på Bru. Vi fant også fort ut at svære hovedretter aldri kan gi gjestene våre et komplett bilde av det regionen vår har å by på.

Derfor serverer Matkontoret små, raffinerte retter som til sammen gir deg smaken av akkurat her, akkurat nå. Akkompagnert av et vinkart som vil ta pusten fra deg.

Se meny

Bestill bord